Susan Spekschoor
Apps en Ebooks voor kinderen
 

www.susanspekschoor.nl is geoptimaliseerd
voor tablets in 'landscape' stand

 
 

Elvy’s eigen wereld 2 – So Fancy

 
Elvy's eigen wereld 2 - So Fancy Susan Spekschoor

Doel
Ontwikkeling van leesvaardigheid
Ontwikkeling van luistervaardigheid
Ontwikkelen van woordenschat
Plezier beleven aan lezen
Ontwikkeling van creativiteit

Doelgroep
Vanaf 10 jaar - € 14,99 (Hardcover)

Uitgeverij Gottmer - Auteur en illustrator Jill Schirnhofer - 200 pagina's
Samen met haar BFF Kate is Elvy uitgenodigd op het kantoor van een bekend modemagazine. In Londen! Zal Elvy overleven in de modewereld? En wil ze dat wel?

Inhoudelijk

Na een paar weken school is het herfstvakantie. Een mooie gelegenheid voor Elvy om er even tussen uit te gaan. De reis gaat naar Londen, naar haar bff Kate. Naast dat het geweldig is om elkaar weer in het echt te zien, hopen ze ook samen verder te werken aan hun gave plannen in de modewereld. Ze zijn actief op Instagram en krijgen steeds meer volgers.
In Londen zit het hipste modemagazine 'Ce de la C'. Kate is daar uitgenodigd. Voor Elvy en Kate het moment om hun kledinglabel Moongirls onder de aandacht te brengen! Er komt veel op Elvy af. Ze is nog niet zo bekend in de modewereld en van hun beide is zij degene die het meeste tekent en ontwerpt. Dit is haar passie en dit wil ze blijven doen. Maar is daar nu wel tijd voor? Ze maken van alles mee en leren de modewereld een beetje kennen. Durven ze hun creativiteit voort te zetten en uit beelden? En wie is die leuke buurjongen toch?
Achterin het boek vind je onder andere tips bij een gebroken hart, vlogtips, theetips, stenenwijzer en allerlei verschillende fashiontips.

Mijn mening

Jill Schirnhofer is vooral bekend van televisie. In haar wereld kan alles en dit laat ze op een creatieve manier zien in haar programma. Wat leuk voor haar dat nu haar jeugddroom in vervulling is gegaan met dit boek! Het boek zal de fans van Jill snel aanspreken. Zowel op de omslag als in het boek vind je veel illustraties van haar. De bekende sierlijke pentekeningen. Ze heeft een prettige schrijfstijl en ook het lettertype leest fijn. Het verhaal zal kinderen van deze leeftijd zeker aanspreken.
Dit boek is een vervolg op deel 1 'So Boho'. Maar mocht je deel 1 niet gelezen hebben, dan is dit deel toch goed te volgen. Af en toe wordt er teruggeblikt en worden er verbanden gelegd tussen deel 1 en deel 2.
Een heerlijk boek voor kinderen die van lezen, tekenen en mode houden! Op naar deel 3: coming soon.

Tips

– Lees hier alvast het eerste hoofdstuk van dit boek.
– Benieuwd naar het eerste deel van Elvy’s Wereld? Lees hier mijn uitgebreide recensie.
– Wil je net als Jill knutselen, koken en tekenen? Kijk dan eens op deze pagina.
– Op zoek naar ebooks voor kinderen en onderwijs? Ik heb ze hier voor je verzameld.
– Liever een (hardcover) boek? Ook deze heb ik verzameld op een pagina.

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail