Susan Spekschoor
Apps en Ebooks voor kinderen
 

www.susanspekschoor.nl is geoptimaliseerd
voor tablets in 'landscape' stand

Hoe Werkt Mijn Lichaam?

Verken het menselijk lichaam en ontdek hoe je organen en spieren werken. Speel en leer terwijl je het hart ziet pompen, waar het voedsel dat we eten passeert, waarom een muggenbeet ons pijn doet en nog veel, veel meer!

Met “Hoe Werkt Mijn Lichaam?” kun je vrij spelen en leren, zonder druk of stress. Speel, observeer, stel vragen en vind de antwoorden. Veel plezier met het besturen en voeden van je personage en met het knippen van zijn/haar nagels.

Ga onze machine in en zie hoe de bloedplaatjes de wonden verstoppen, hoe de spieren samentrekken om een ballon te schoppen of hoe een baby groeit in zijn/haar moeder.

Leer en concentreer je op gezonde gewoonten. Kijk hoe de longen ziek worden als we veel rook inademen, hoe hardlopen en bewegen goed is voor je gezondheid en hoe het menselijk lichaam gezonder en sterker is als je een uitgebalanceerd dieet eet. We hebben maar één lichaam, laten we er goed voor zorgen!

Met 9 ongelooflijke interactieve scènes:
Bloedvatenstelsel, Ademhalingsstelsel, Urogenitaal stelsel, Spijsverteringsstelsel, Zenuwstelsel, Skeletsysteem, Spierstelsel en de huid

Geschikt voor iPad en iPhone – € 4,49

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail