Susan Spekschoor
Apps en Ebooks voor kinderen
 

www.susanspekschoor.nl is geoptimaliseerd
voor tablets in 'landscape' stand

Mijn Rupsje Nooitgenoeg AR

Rupsje Nooitgenoeg AR Susan Spekschoor

Rupsje Nooitgenoeg komt nu voor het eerst tot leven in de echte wereld, met een adembenemende AUGMENTED REALITY-ervaring.

Bijna 50 jaar geleden stelde Eric Carle zijn geliefde personage Rupsje Nooitgenoeg aan de wereld voor.

Met de Apple ARKit komt Rupsje Nooitgenoeg nu tot leven waar je je ook bevindt. Met augmented reality (toegevoegde realiteit) kun je het rupsje zien, maar ook de wereld om je heen. Kijk hoe hij verschijnt in je woonkamer, op je keukentafel, in je tuin, of waar je dan ook met hem wil spelen.

Laat hem uit een ei komen en voer hem lekker fruit. Mijn Rupsje Nooitgenoeg betovert je terwijl hij rondkruipt in jouw omgeving.
Help hem de wereld te verkennen of neem een kijkje in zijn kleurrijke speelgoedkist. Je kunt allerlei verrassingen ontdekken. Laat zwevende bellen knappen en pas op voor het opwindbare Vervelende Lieveheersbeestje.
En als Mijn Rupsje Nooitgenoeg moe wordt, stop je hem gewoon in bed. Telkens als je hem wakker maakt, begint er een nieuwe, spannende dag.
Naarmate hij meer eet, wordt Mijn Rupsje Nooitgenoeg steeds groter en groter, tot hij verandert in een prachtige vlinder en de lucht in vliegt. De volgende keer dat je speelt, verschijnt er een nieuw ei en begint je avontuur van voren af aan.

Kinderen spelen in de digitale wereld, maar zijn nog steeds verbonden met de echte wereld.

Geschikt voor iPad en iPhone
Tijdelijk gratis

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail