Susan Spekschoor
Apps en Ebooks voor kinderen
 

www.susanspekschoor.nl is geoptimaliseerd
voor tablets in 'landscape' stand

De Schooldag Planner

De Schooldag Planner Susan Spekschoor
Enkele weken terug schreef ik over de Leerkracht Organizer. Naast deze mooie, praktische en handige agenda hebben ze meer producten. Zoals De Schooldag Planner. Deze planner kan meer orde en structuur in jouw dag brengen. Gevuld met bijna 50 stevige bladzijdes. Op ieder bladzijde vind je aan de voorkant drie kolommen met voor de les, ochtend en middag. En op de achterkant: na de les (één kolom), registreren, kopiëren/printen, overleg, bellen/mailen, nakijken en ouders.
Aan jou de eer om deze te vullen met al jouw notities. Al jouw todo’s kun je kwijt in één van de kolommen of blokjes. Je kunt er net zo lang mee doen totdat een kolom of blokje vol is. Als je voldoende hebt aan één bladzijde per week, zou je er zelfs een heel schooljaar mee kunnen doen!
De Schooldag Planner Susan Spekschoor De Schooldag Planner Susan Spekschoor
Mijn  ervaring:
Naast mijn baan als zzp’er mag ik twee dagen in de klas werken. Ik geniet hier volop van! Zoals ik al eerder schreef, houd ik van orde en structuur. De agenda bevalt mij prima en ik kan daar veel in kwijt. De ene dag is drukker dan de andere. Om te voorkomen dat ik de agenda helemaal volschrijf met to-do’s en het misschien wel onoverzichtelijk gaat worden, heb ik graag iets er bij naast. De bekende gele post-it’s zijn ideaal, maar niet om je hele agenda mee vol te plakken. Dus ben ik De Schooldag Planner gaan gebruiken. Deze bevalt mij prima. Afvinken is natuurlijk het leukste 🙂 Ik kan dit schooljaar vooruit met deze planner. Een mooie aanvulling op de Organizer!
De Schooldag Planner Susan Spekschoor
De Schooldag Planner kost € 14,95 en kun je hier bestellen.

Deze blog is geschreven vanuit een samenwerking met LeerkrachtOrganizer.
Voor meer informatie, zie de disclaimer van mijn site.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail