Susan Spekschoor
Apps en Ebooks voor kinderen
 

www.susanspekschoor.nl is geoptimaliseerd
voor tablets in 'landscape' stand

 
 

Sterre

 
Sterre Susan Spekschoor

Doel
Maak kennis met Sterre en ontdek hoe haar leven eruit ziet

Doelgroep
Voor kinderen vanaf 10 jaar - € 19,99 (hardcover)

Een inspirerend boek over de talentvolle en ­populaire Sterre Koning.
Uitgeverij Kluitman - Auteur Sterre Koning en Marie Lotte Hagen - 128 pagina's

Inhoudelijk

Sterre is hot! Ze zingt, presenteert, acteert, danst, speelt gitaar, is succesvol YouTuber en model. Ze is te zien in talloze tv-programma's, in de bioscoop, in bladen, en bovenal online. Via haar eigen YouTube-kanaal en Instagram houdt ze haar honderdduizenden fans op de hoogte van haar leven. En dat alles naast vier havo. Hoe krijgt een 16-jarig meisje uit Zutphen dat voor elkaar?
(bron: Uitgeverij Kluitman)

Sterre begon ooit als kleuter al met modellenwerk. Dit zorgde ervoor dat ze op jonge leeftijd al gewend was om voor de camera te staan. Zingen is haar grote passie. Ze mocht haar talenten laten zien in Kinderen voor Kinderen, bij het Junior Song -festival en the Voice Kids. Middels dit boek geeft ze jou een kijkje in haar leven. Hoe was het voor en achter de schermen bij het Junior Song-festival? Welke nieuwe projecten komen er op haar pad? Maar ook de rol van haar moeder als manager. Het bewust inzetten van sociale media. Ze vertelt ook over haar familie, hoe belangrijk het geloof voor haar is en hoe ze naast haar werk ook nog naar school gaat.

Mijn mening

Het boek is van buiten al echt een cadeau! Hardcover, kleurrijk, veel foto's en grafisch past het helemaal bij kinderen. Inhoudelijk zit het boek ook goed in elkaar. Er wordt onderscheid gemaakt in onderwerpen en de schrijfstijl is wisselend. De ene keer meer in interview vorm, de andere keer echt een verhaal. Ook vond je tussendoor een recept en tips van andere bekende Nederlanders die Sterre Koning goed kennen. Ze laat zien dat het leven van een zangeres druk kan zijn, maar dat ze ook nog een gewoon leven er naast heeft. Een leven met familie, vrienden en school. De sfeer die je uit het boek haalt is dat ze, ondanks haar bekendheid, normaal is gebleven. En dat wordt ook bevestigd door mensen die aan dit boek een bijdrage mochten leveren.
Als je fan bent van Sterre Koning, dan mag dit boek echt niet ontbreken in jouw boekenkast!

Tips

– Dit boek is onder andere te bestellen bij Bol.com
– Je kunt Sterre volgen op Instagram, YouTube, Snapchat en TikTok. Allemaal via @sterrekoning
– Lees hier een gedeelte van haar boek

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail