Susan Spekschoor
Apps en Ebooks voor kinderen
 

www.susanspekschoor.nl is geoptimaliseerd
voor tablets in 'landscape' stand

Warboel – Samen is veel leuker! – met gratis lesmateriaal

warboel-sinterklaasliedjes

Sinterklaas is weer in het land en voor veel kinderen is het een groot, maar ook best spannend feest. Bij dit feest wordt ook veel gezongen. Misschien kun je je nog herinneren dat ik vorig jaar een blog schreef over Warboel. Zij hadden weer een nieuw Sinterklaas nummer gemaakt over De Pepernotenfabriek, inclusief clip en lesmateriaal. Warboel bestaat uit Sander Berendsen, Barry Römer en de Warboelband. Zij maken muziek voor en met kinderen. Ze treden op in theater en festivals, maar ook op scholen. In deze tijd van het jaar verzorgen zij (samen met Graafschap College, kinderkoof Keitof en andere partijen) de Sinterklaas intocht in Doetinchem. Inmiddels uitgegroeid tot een groot evenement.

Ook dit jaar hebben zij weer een nieuw nummers geschreven: Samen is veel leuker! En dat niet alleen. Er is zelfs een compleet nieuw album!

Lesmateriaal bij ‘Samen is veel leuker!’
Bij dit Sinterklaas lied is een lesbrief ontworpen. Deze bevat werkvormen, liedtekst en akkoorden. Download de lesbrief hier gratis.

Bonne Bonne Warboel Susan Spekschoor
Nieuw album Bonne Bonne 
Zaterdag 12 november is het nieuwste album uitgekomen. Dit album bevat de volgende 6 nummers:
– Samen is veel leuker
– Een wortel in de schoen
– Sintsingalong
– Een knuffel aan de kade
– De Pepernotenbakkerij
– 1, 2, 3, 4!
Van het album Sint Ahoy! was ik al groot fan. Ook dit album is weer erg leuk en echt een aanrader! Je kunt niet alleen lekker meezingen, maar ook meedansen. Een aantal dansjes zie je terug in de clipjes. En bij de andere is het goed luisteren naar de muziek en je hebt er zo mooie dansjes bij bedacht. Leuk voor in de klas en thuis.

Overig lesmateriaal
De Pepernotenfabriek:
Bij dit lied is een lesbrief gemaakt, met lessuggesties, werkblad, liedtekst en akkoorden. Deze kun je gratis downloaden.
1, 2, 3, 4
Bij dit lied is een lesbrief voor kleuters uitgebracht.

Uiteraard hebben zij veel meer Sinterklaasliedjes uitgebracht. Je vindt er tien op deze Yurls. Een aantal van de liedteksten kun je hier downloaden. Heb je Spotify? Het album ‘Sint Ahoy’ kun je daar ook vinden. Echt een aanrader!

Volg Warboel op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven van liedjes, optredens en meer.

Deze blog is geschreven vanuit een samenwerking met Warboel.
Voor meer informatie, zie de disclaimer van mijn site.

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail