Susan Spekschoor
Apps en Ebooks voor kinderen
 

www.susanspekschoor.nl is geoptimaliseerd
voor tablets in 'landscape' stand

Sago Mini Dorp

Het is nergens zo fijn als thuis! Astrid en Tom verhuizen naar een middeleeuws dorp en ze hebben jouw hulp nodig om hun nieuwe gemeenschap op te bouwen. Bouw huizen en winkels met modulaire blokken en zie hoe jouw dorp tot leven komt! Bouw jij voor Astrid een wolkenkrabber tot boven de woken? Of zou Tom liever een knusse hut willen hebben die van boomstammen is gebouwd? Als de leidinggevende architect mag jij het zelf zeggen!

Ontwerp je eigen dorp door de interactieve blokken over het scherm te slepen en te kijken hoe ze magisch op hun plek vastklikken. Bouw een knus huisje met bakstenen, een kleine bakkerij met een rieten dak, of verander een boomstam in een huisje van kabouterformaat – en zie hoe jouw dorp tot leven komt.

Ga van een bescheiden gehucht naar een bruisende metropool – hoe meer deurtjes en ramen je bouwt, hoe meer kabouters er komen wonen! Verplaats Astrid, Tom en al hun vele vriendjes around the neighbourhood waar ze een toneelstuk kunnen kijken, boodschappen doen of gezellig op bezoek gaan in het huisje van hun vrienden.

Geschikt voor iPad en iPhone – 4,49

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail