Susan Spekschoor
Apps en Ebooks voor kinderen
 

www.susanspekschoor.nl is geoptimaliseerd
voor tablets in 'landscape' stand

KidsCover voor iPad

KidsCover Susan Spekschoor KidsCover Susan Spekschoor

KidsCover beschermt de iPad en maakt de iPad veiliger in gebruik.
Ze zijn er voor de iPad en iPad mini. Verkrijgbaar in meerdere kleuren. Lees hieronder meer over de KidsCover.

Bij aankoop van de de KidsCover ontvang je gratis een screenprotector en de KidsStylus. De screenprotector is een extra beschermingslaag over het beeldscherm. De KidsStylus is een iPad-pen in de vorm van een waskrijtje.
De KidsCover heb ik thuis om de iPad bevestigd (zie ook de instructievideo). Daarna gekeken naar de mogelijkheden. Mijn dochters zagen uiteraard meteen de KidsCover en waren enthousiast! Ik heb ze zelf laten ontdekken. En zoals verwacht, uitleg overbodig.

KidsCover Susan Spekschoor KidsCover Susan Spekschoor

De KidsCover kan op twee manieren gebruikt worden: horizontaal, zoals rechts op de foto. De iPad ligt als het ware schuin op tafel. Of verticaal, zoals op deze foto. De iPad staat ook op deze manier veilig op tafel. Bij gewoon (touch)gebruik blijft de KidsCover prima staan. Ik merk bij mijn kinderen dat zij deze stand erg prettig vinden. Je hebt nameijk geen last van lichtinval van boven (lampen). In beide gevallen kan dit alleen met apps en filmpjes (vanuit Safari bijvoorbeeld) die in ieder geval ook liggend werken. Heb je een app of ebook die alleen staand werkt, dan moet je het handvat terugklappen en de KidsCover plat op de tafel leggen.

Even ontspannen op de bank een filmpje kijken kan ook op deze manier, zie foto. Bij kinderen blijft het handvat ‘hangen’ op de knieën!

KidsCover Susan Spekschoor

Je kunt bij de aan- en uitknop, aan de rechterkant bij het geluid en via het home icoontje van de KidsCover gebruik je de home-button. Aan de onderkant zit een opening voor de aansluiting om de iPad op te laden.
Wanneer je op zoek bent naar een beschermhoes voor de iPad, dan kan ik deze zeker aanbevelen.
De KidsCover:
– zorgt voor een goede bescherming
– is zeer licht in gewicht (foam)
– is door kinderen eenvoudig te dragen
– het handvat is door kinderen eenvoudig te draaien
– is verkrijgbaar in meerdere kleuren
– wordt geleverd met een screenprotector en een KidsStylus (is ook apart verkrijgbaar)De KidsStylus heeft een goede dikte voor (jonge) kinderen. Ook deze is licht en fijn in gebruik.
Het enige wat ik mis is een ruimte waar je de KidsStylus in kan opbergen of aan kan vastmaken wanneer je de iPad niet nodig hebt. Verder ben ik zeer tevreden!

KidsCover iPad, inclusief screenprotector en KidsStylus
KidsCover iPad mini, inclusief screenprotector en KidsStylus
KidsStylus
Screenprotector iPad
Screenprotector iPad mini

//www.youtube.com/watch?v=RZf9S0pUqzM

Deze blog is geschreven vanuit een samenwerking met KidsCover.
Voor meer informatie, zie de disclaimer van mijn site.

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail