Susan Spekschoor
Apps en Ebooks voor kinderen
 

www.susanspekschoor.nl is geoptimaliseerd
voor tablets in 'landscape' stand

 
 

Dr. Panda Trucks

 
Dr. Panda Trucks Susan Spekschoor

Doel
Ontwikkeling van oog-hand coördinatie
Plezier beleven aan spel
Ontwikkelen van creativiteit
Fantasie

Doelgroep
Voor kinderen van 4 tot 8 jaar - Gratis, bevat in-app-aankopen (iPad & iPhone)

Maak de weg vrij voor Dr. Panda Trucks! Bestuur de machines, bouw grappige gebouwen op je eigen bouwterrein en sloop ze weer.

Inhoudelijk

Dr. Panda en zijn vrienden bevinden zich op een groot bouwterrein. In het midden is een bouwplaats. Hier kun je fijn aan de slag. Maak gebruik van één van de zeven voertuigen. Allemaal kunnen ze iets anders. Van slopen tot kiepen en bouwen. Om de bouwplaats heen vind je diverse gebouwen. Zo kun je bij ene gebouw bouwmaterialen halen en bij het andere jouw bouwmaterialen laten verven. Is jouw gebouw helemaal klaar en wil je wat nieuws maken? Ga dan terug naar het menu en klik op het plusje. Of zoek het voertuig met een sloopkogel en sloop het gebouw. Ruim al het bouwafval op en begin weer voor af aan. Zo kun je oneindig veel gebouwen maken en geen enkel gebouw is hetzelfde!
Rijd ook eens rond op het bouwterrein. Wat gebeurt er wanneer je over een grote putdeksel rijdt? Ontdek het voetbalveld en kijk of je een goal kunt maken met jouw voertuig. Maar kijk ook uit voor de bananenschillen onderweg!

Mogelijkheden

In het hoofdmenu kun je de in-app-aankopen doen, andere apps bekijken en naar het oudergedeelte. Alle drie bevatten een ouderbeveiliging. In het oudergedeelte kun je de geluidseffecten en achtergrondmuziek aan of uit zetten. En via sociale media contact opnemen met Dr. Panda.
De gratis app zorgt voor veel speelplezier. Wil je meer gebouwen en trucks, dan kun je deze via in-app-aankopen aanschaffen. Of € 3,49 voor alleen de gebouwen of alleen de trucks. Of € 5,49 voor alle gebouwen en alle trucks.

Mijn mening

Wat een stoere app! Alles kan en is goed in deze app. Je bouwt zo hoog en zo veel als je zelf wilt. Je hoeft het niet te slopen, maar het mag wel. De eerste keer wordt je in de app op weg geholpen. Stap voor stap krijg je aanwijzingen zodat je weet wat er allemaal kan en welk voertuig wat kan. Een mooie manier om samen te ontdekken. Daarna kun je zelf aan de slag. Grote kans dat je zo bezig bent met slopen en bouwen dat je helemaal niet in de gaten hebt dat er veel meer te spelen en te ontdekken valt. Naast bouwen kun je ook spelen op het terrein!

Tips

– Neem ook eens een kijkje bij Dr. Panda Brandweer. Bij deze review vind je praatplaten en kleurplaten als gratis downloads.
– Kijk hier voor een overzicht van alle apps van Dr. Panda’s
– Lees de review van Dr. Panda StadDr. Panda TreinDr. Panda StadDr.Panda CaféDr. Panda BadtijdDr. Panda BoerderijDr. Panda RacersDr. Panda SchoolDr. Panda Snoepfabriek,  Dr. Panda’s IJscowagenDr. Panda’s Restaurant 2Dr. Panda’s Kerstbus,Dr. Panda & Toto’s Boomhut,Hoopa CityDr. Panda’s ZwembadDr. Panda’s MoestuinDr. Panda’s Bus ChauffeurDr. Panda’s Speelgoedauto’s , Dr. Panda’s Huis en Dr. Panda in de ruimte.
– Geef deze app cadeau aan iemand.
– Sluit de iPad aan op het digibord en laat zo meer kinderen genieten van deze app of samen spelen.
– Volg Dr. Panda op Twitter en Facebook.

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail