Susan Spekschoor
Apps en Ebooks voor kinderen
 

www.susanspekschoor.nl is geoptimaliseerd
voor tablets in 'landscape' stand

Disclaimer

Afbeeldingen en lesmateriaal

De materialen van susanspekschoor.nl zijn gemaakt om te gebruiken op school of in andere situaties waarbij het met kinderen gedeeld kan worden.

Alle materialen zijn met zorg gemaakt door Susan Spekschoor. Het is niet toegestaan om dit materiaal te verspreiden onder je eigen naam. Bij het plaatsen van materiaal op een site/blog moet de link verwijzen naar het bericht op de susanspekschoor.nl. Verwijzen naar de directe download is niet toegestaan. Graag linken naar de desbetreffende pagina.

De recensies en blogs zijn geschreven om gelezen te kunnen worden door iedereen die het interessant vindt. Verwijzen naar de inhoud van een recensie of blog op een andere site/blog is toegestaan met een link naar het bericht op susanspekschoor.nl. Hierbij mag het eerste gedeelte van het bericht overgenomen worden. Het is niet toegestaan de inhoud van een bericht volledig over te nemen of de inhoud deels of helemaal te delen onder je eigen naam.

Recensies en reviews

Voor susanspekschoor.nl krijg ik materiaal of boeken toegestuurd voor een recensie of review. Ook koop ik zelf regelmatig producten waarover ik een recensie of review schrijf. Dit wordt altijd geschreven vanuit mezelf en ik geef hierover een eerlijke mening.

Gesponsorde blogs

Een gesponsorde blog is een blog waarvoor ik betaald word door een bedrijf. Dit vermeld ik onderaan het geschreven bericht door te laten weten dat het een samenwerking is met daarbij de naam van het betreffende bedrijf. Ook hierin geef ik mijn eigen mening en deze blogs sluiten aan bij het onderwijs, want daarop is mijn site gericht.

Affiliate links 

Voor apps, ebooks en boeken staan er affiliate links op mijn website. Een voorbeeld hiervan zijn de links naar bol.com en naar de App Store. Als je via mijn site iets bij hen koopt, krijg ik een commissie. Van deze commissie kan ik onder andere mijn site betalen.

Tijdelijk gratis/afgeprijsde apps en ebooks

De aanbiedingen op deze pagina zijn tijdelijk. Check altijd eerst zelf of de aanbieding nog geldig is. Je bent zelf verantwoordelijk voor een eventuele aankoop in de App Store of iBookstore. Susan Spekschoor is niet aansprakelijk indien alsnog voor een applicatie of boek moet worden betaald.

Heb je vragen, opmerkingen, tips of andere suggesties, dan kun je altijd mailen naar info@susanspekschoor.nl

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail