Susan Spekschoor
Apps en Ebooks voor kinderen
 

www.susanspekschoor.nl is geoptimaliseerd
voor tablets in 'landscape' stand

Kinderboekenweek 2014

Kinderboekenweek Susan Spekschoor

Van 1 tot en met 12 oktober is er week een Kinderboekenweek. Dit jaar bestaat de Kinderboekenweek 60 jaar, tijd voor een feestje! En laat dit nu ook het onderwerp van deze Kinderboekenweek zijn. Op mijn Yurls en blog heb ik diverse materialen over ‘Feest!’ verzameld. Denk aan: lesideeën, digibordlessen, knutselideeën, liedjes (clipjes), apps, ebooks en nog veel meer. Neem gerust een kijkje op één van de volgende pagina’s. Ik wens jullie een feestelijke Kinderboekenweek!

Kinderboekenweek Susan Spekschoor

Yurls Christoffelschool
Een pagina voor mensen in het onderwijs, ouders en andere liefhebbers. Je vindt er onder andere knutselideeën, lesideeën, kleurplaten, filmpjes, materialen voor rekenen, taal, digibordlessen en meer.

Kinderboekenweek Susan Spekschoor

Yurls Apps
Een pagina met apps voor kinderen en onderwijs. Denk aan boeken om voor te lezen of samen te lezen. Maar ook spelen en app-tips om zelf boeken te maken.

Kinderboekenweek Susan Spekschoor

Yurls eBooks
Deze pagina bevat ebook, geschikt voor iPad, iPhone, iPod touch en Mac. Boeken met ‘Feest’ als thema. Om te lezen of om voor te lezen.

Kinderboekenweek Susan Spekschoor

Yurls Muziek en Liedjes
Op zoek naar clipjes met feestelijke liedjes? Kijk dan eens op deze yurls. De clipjes zijn direct vanaf de yurls te bekijken. Leuk voor op het digibord en thuis!

Kinderboekenweek Susan Spekschoor

Blog ‘Feest’ Kinderen voor Kinderen
Een blog met twee gratis apps van Kinderen voor Kinderen. Kijk ook hier voor meer informatie over Kinderen voor Kinderen.

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail