Susan Spekschoor
Apps en Ebooks voor kinderen
 

www.susanspekschoor.nl is geoptimaliseerd
voor tablets in 'landscape' stand

Kinderboekenweek 2015

raar maar waar Susan Spekschoor

Van 7 tot en met 18 oktober is er weer een kinderboekenweek. Dit jaar is het thema ‘Raar maar waar’. Een prachtig onderwerp, waarbij kinderen veel kunnen ontdekken, leren, lezen en vooral doen. Ik het voor jullie lesmateriaal, apps, ebooks, muziek en veel meer verzameld. Ik wens jullie een fantastische kinderboekenweek!

Schermafbeelding 2015-08-29 om 11.02.16

Yurls Christoffelschool
Een pagina voor mensen in het onderwijs, ouders en andere liefhebbers. Je vindt er onder andere knutselideeën, lesideeën, kleurplaten, filmpjes, materialen voor rekenen, taal, digibordlessen en meer.

11b67aff36bf9bb37fc6517cb452c3cc

Yurls voor kinderen 
Een pagina met clipjes, filmfragmenten, spellen en meer. Allemaal voorzien van een afbeelding, dus ideaal voor kinderen.

De Alles Machine Susan Spekschoor

Yurls Apps voor kinderen en onderwijs
Een pagina met apps voor kinderen en onderwijs. Denk aan proefjes, wetenschap, maar ook een laboratorium! Laat kinderen op eenvoudige manier een boek maken over de kinderboekenweek.

Wat is leven Susan Spekschoor

Yurls eBooks voor kinderen en onderwijs
Deze pagina bevat ebook, geschikt voor iPad, iPhone, iPod touch en Mac. De ebooks zijn informatief en multitouch, dus extra leuk!

Schermafbeelding 2015-08-29 om 11.06.12

Yurls Muziek en Liedjes
Op zoek naar clipjes rondom het thema ‘Raar maar waar’? Kijk dan eens op deze yurls. De clipjes zijn direct vanaf de yurls te bekijken. Leuk voor op het digibord en thuis!

Pinterest Susan Spekschoor

Pinterest Proefjes
Een bord met proefjes en andere leuke ideeën voor in de klas en thuis.

Ben je benieuwd naar mijn blog ‘Raar maar waar!’ met onder andere boekentips en interessante links? Neem gerust een kijkje.  Houd Facebook, Twitter en Pinterest in de gaten voor de laatste aanvullingen en tips!

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail