Susan Spekschoor
Apps en Ebooks voor kinderen
 

www.susanspekschoor.nl is geoptimaliseerd
voor tablets in 'landscape' stand

Over mij

Susan profiel Susan Spekschoor
Mijn naam is Susan Spekschoor, getrouwd en trotse moeder van 2 dochters. Sinds schooljaar 2016-2017 werk ik op VSO De Ziep. Een school voor leerlingen met een verstandelijke of meervoudige beperking in de leeftijd 12-20 jaar. Hiervoor ben ik Ambulant Begeleider VO in de regio Achterhoek (Cluster 3) geweest. En leerkracht & ICT-Coach in het speciaal onderwijs. Tevens heb ik bovenschools gewerkt bij De Onderwijsspecialisten in een SMARTBoard Project Groep en ben gecertificeerd Train-de-Trainer SMARTBoard. Daarnaast verzorg ik workshops en geef ik Prowise trainingen op scholen: Brons, Zilver en Goud. Kijk hier voor meer informatie over workshops en trainingen.
Ik ben eindredactrice van Kleuterportaal, een startpagina met digibordtools voor kleuters.
Naast mijn werk en Kleuterportaal heb ik een grote passie voor Yurls, een verzamelpagina met favoriete urls. En apps en ebooks voor kinderen en onderwijs. Van het één komt het ander en voor je het weet heb je een website met app- en ebooktips en diverse downloads. Deze website is niet alleen handig voor het onderwijs, maar ook voor ouders, verzorgers en begeleiders die op zoek zijn naar apps en ebooks voor kinderen.

twitter Facebook Susan Spekschoor Linkedin Susan Spekschoor Pinterest Susan Spekschoor Instagram Susan Spekschoor Email Susan Spekschoor

 

 

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail