Susan Spekschoor
Apps en Ebooks voor kinderen
 

www.susanspekschoor.nl is geoptimaliseerd
voor tablets in 'landscape' stand

 
 

Dr. Panda Stad: Dierenpark

 
Dr. Panda Stad- Dierenpark Susan Spekschoor

Doel
Ontwikkeling van oog-hand coördinatie
Plezier beleven aan spel
Concentreren
Ontwikkeling van taal (woordenschat, verhaal bedenken)

Doelgroep
Vanaf 4 jaar - Gratis, bevat in-app-aankopen (iPad & iPhone)

Pak je kaartje en ga naar Dr. Panda Stad: Dierenpark! Ontdek de attracties, geniet van een betoverd café, broed coole dieren uit en meer. Deze app bevat twee gratis pretparklocaties. De andere drie zijn, indien wenselijk, los of in één bundel aan te kopen.

Inhoudelijk

De app bevat vijf plekken op het park waar van alles te ontdekken en te beleven valt.
- Het pretpark met verschillende attracties (gratis)
Ga in een attractie zoals de boot of het reuzenrad. Laat je in een stoel omhoog schieten door elastieken of vaar in een echte boot. Onderweg zin in iets lekkers? Maak je eigen suikerspin, ijsje en drinken. Ruim je al het afval wel netjes op in de prullenbak?
- Het dierenhotel (gratis)
In het hotel kun je even bijkomen van een gezellige dag spelen in het park. Voor alle dieren is er een bijzonder verblijf. Misschien ben je wel op zoek naar een mooi halsband voor het dier? Je kunt hier ook koekjes bakken en versieren. Of even relaxen in het zwembad.
- Het dierenziekenhuis (betaald)
Dit is de plek om jouw dier beter te maken. Als dierenarts kun je een echo maken, röntgenfoto maken, opereren en meer. Ook staat de ambulance buiten voor jou en de patiënt klaar.
- Het betoverde café (betaald)
In dit betoverde café kun je eenhoorns en draken uit laten broeden. Heb je liever een groene of een roze eenhoorn? Jij kan de kleur zelf bepalen. Maak muziek en neem een betoverende douche. Ook vind je hier een plek waar je kunt eten en drinken. Maak je eigen ijsje en kies kleding uit die jij mooi vindt.
- Het magische kasteel (betaald)
In dit kasteel kun je met een treintje rond. Stap op verschillende plekken uit en ontdek de magie die op veel plekken verstopt zit. Kroon je zelf tot koning of koningin, speel op een harp en combineer verschillende toverdranken.

Mogelijkheden

De app is gratis. Hiervoor kun je op het park spelen en in het dierenhotel. Wil je ook de andere plekken ontdekken en daar spelen? Je kunt deze locaties los of in één bundel aankopen:
- Het dierenziekenhuis € 2,29
- Het betoverde café € 2,29
- Het magische kasteel € 2,29
Of ontgrendel ze alle drie in één keer voor € 4,49

Mijn mening

Wederom een prachtige app van de makers van Dr. Panda! Grafisch ziet de app en kleurrijk en erg mooi uit. Er valt ontzettend veel te ontdekken. Grote dingen, maar ook kleine. Zo kun je bijna alles verplaatsen of in actie zetten. Er zijn geen regels. Dit zorgt er voor dat kinderen zelf het spel en het verhaal bepalen. Willen ze alleen ontdekken? Dat kan. Willen ze een verhaal bedenken en deze spelen in de app? Ook dat kan. De app is op deze manier geschikt voor kleuters, maar ook voor iets oudere kinderen. In de gratis versie kun je voldoende spelen. En dan altijd nog kijken of je het waard vindt om aankopen te doen.
Een mooie uitbreiding van de serie Dr. Panda Stad!

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail