Susan Spekschoor
Apps en Ebooks voor kinderen
 

www.susanspekschoor.nl is geoptimaliseerd
voor tablets in 'landscape' stand

Warboel – Toeteren naar de Sint

De afgelopen jaren heb ik jullie kennis laten maken met de Sinterklaas muziek van Warboel. Warboel bestaat uit Sander Berendsen, Barry Römer en de Warboelband. Warboel maakt muziek voor en met kinderen. Ze treden op in theater en festivals, maar ook op scholen.

Jaarlijks komen zijn met een nieuw Sinterklaas lied. Ook dit jaar hebben zij weer een lied en clip uitgebracht: Toeteren naar Sint en Piet. Bij dit lied kun je het volgende downloaden: een activiteitkaart, de bijbehorende akkoorden en liedtekst. Je kunt ze hier downloaden.

In 2015 was dat De Pepernotenbakkerij en in 2016 Samen is veel leuker. In 2017 was dat ‘Retteketette Tierelier’. Het leuke van al deze liedjes is dat kinderen niet alleen mee kunnen zingen maar ook mee kunnen dansen en bewegen. Luister, zing, dans en geniet van:

Bij dit lied is een lesbrief gemaakt voor het PO, met lessuggesties, werkblad, liedtekst en akkoorden. Deze kun je gratis downloaden. Aan het einde  van deze lesbrief vind je materiaal voor jonge kinderen (vanaf pagina 9). Naast de clip en de lesbrief hebben zij voor het jonge kind ook een instrumentale versie online gezet.

Op zoek naar meer liedjes, apps, boeken en lesmateriaal voor Sinterklaas? Kijk dan eens op deze pagina.

Deze blog is geschreven vanuit een samenwerking met Warboel.
Voor meer informatie, zie de disclaimer van mijn site.

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail